Ordino Arcalís rep 2.000 esquiadors el primer dia d’obertura de l’estació

Ordino Arcalís, que aquesta temporada d’hivern s’integra de ple al grup Grandvalira Resorts, ha rebut aquest dissabte 16 de novembre, en el primer dia d’obertura de l’estació, al voltant de 2.000 esquiadors entre tots aquells amb forfet de temporada (Grandvalira, Ordino Arcalís, Valls del Nord, esquí extraescolar o Ski Andorra) i forfets de dia/multidia.

Un sol resplendent ha posat la cirereta del pastís a la primera jornada d’esquí a Ordino Arcalís, a la qual s’han obert deu pistes i s’ha ampliat el nombre previst de remuntadors, amb la posada en funcionament del telecadira de la Basera.

Gràcies a les nevades dels darrers dies, l’estació compta amb uns gruixos de neu pols d’entre 20 i 40 centímetres. S’esperen més precipitacions febles en forma de neu a partir dels 1.500 metres aquest dissabte a la nit i el diumenge durant el dia.

A més, es manté la producció de neu amb els canons, ja que les condicions són favorables; així doncs, Ordino Arcalís té prevista l’obertura progressiva de més remuntadors i pistes al llarg de la pròxima setmana.
Ordino Arcalís ha estat la primera estació a Andorra en obrir les seves portes en una temporada d’esquí de les més llargues dels últims anys, amb un total de 170 dies d’esquí fins la data prevista del tancament, el 3 de maig.

TOTES LES NOTÍCIES