Ordino-Arcalís llança un forfet lligat a la targeta de crèdit amb beneficis de fins a un 30%

El nou forfet permet anar directe a pistes sense passar per taquilles, pagar en els diferents establiments de l’estació i acumular fins a un 30% de descompte en les consumicions a l’estació.

 

L’estació de Vallnord – Ordino Arcalís ofereix un nou producte que permet estalviar als esquiadors fidels fins a un 30% en el preu del forfet de dia. Es tracta del Forfet Mític, que va lligat a una targeta de crèdit i que, en funció de l’ús, acumula descomptes en el preu del forfet. D’aquesta manera, com més dies s’esquia, millor de preu li surt a l’usuari. El funcionament és molt simple, ja que una vegada comprat, només cal passar per les taquilles el primer dia a recollir-lo, i durant les jornades successives l’esquiador pot anar directament als remuntadors, sense fer cap altre tràmit. Al final de la jornada, a l’usuari se li descompta el càrrec a la seva targeta.

L’estació aposta per aquesta novetat amb l’objectiu de simplificar les gestions de la compra del forfet. A més, és una manera de recompensar la fidelitat dels més assidus, ja que a partir del sisè dia d’utilització, l’esquiador ja gaudeix d’un descompte del 30% permanent en el preu del forfet diari.

El forfet és totalment compatible amb l’assegurança mèdica, ja sigui per a tota la temporada, o de manera diària. Entre els avantatges d’aquest producte cal destacar que el comprador obtindrà un 10% de descompte en compres directes a l’estació (lloguer de material, botiga, consignes, taquilles, restaurants, escola i pàrquing VIP).

A més, per facilitar molt més l’experiència de l’esquiador, amb el mateix suport del forfet es poden realitzar compres als serveis de l’estació, com pagar a la botiga de lloguer, a l’escola d’esquí o bé als restaurants.

L’adquisició del producte només es pot realitzar a través de la compra online a http://www.vallnord.com/ordino-arcalis/ca/forfait-mitic-oa.html.

TOTES LES NOTÍCIES