Ordino Arcalís dóna el tret de sortida a la temporada aquest dimecres 1 de desembre

El telecadira de la Coma d'Arcalís
El telecadira de la Coma d’Arcalís. Foto: Ordino Arcalís

L’estació d’esquí d’Ordino Arcalís obre les portes aquest dimecres 1 de desembre a una temporada que espera sigui de recuperació després de les restriccions causades per la Covid-19 la temporada anterior.

Les nevades dels darrers dies han deixat gruixos de fins a 70 cm de neu nova que, juntament amb la xarxa de producció de neu, permeten l’obertura de fins el 25% de les pistes. Les pistes obertes permetran esquiar des de la cota alta, el cap de les Portelles a 2.550 metres, fins a la cota baixa a 1.940 metres. Durant els propers dies se seguirà treballant sobre el terreny per ampliar la xifra de pistes obertes de cara al Pont de la Puríssima, així com en l’entrada en funcionament de les activitats i serveis disponibles.

El forfet de dia es podrà adquirir al preu de 41 euros, el qual es recomana adquirir a través del web www.ordinoarcalis.com. També es podrà comprar a les taquilles de l’Hortell.

Ordino Arcalís té previst allargar la temporada 2021-2022 fins el 24 d’abril, conformant la temporada més llarga de les estacions del Principat, sempre i quan les condicions meteorològiques ho permetin.

TOTES LES NOTÍCIES