L’estació d’Ordino Arcalís oferirà el 90% de les pistes durant les festes de Nadal, gairebé la totalitat de la superfície esquiable. Els treballs de les últimes hores per consolidar les pistes obertes, gràcies a les nevades de principis de setmana, sumat a l’incansable treball dels canons de neu, han permès l’estació poder oferir un percentatge que frega el ple. D’aquesta manera, Ordino Arcalís es consolida com una de les ofertes més fiables del Pirineu, amb gruixos acumulats de fins a 55 cm de neu pols.

Però la gran atracció serà l’obertura del Telecabina Tristaina, que a partir del dissabte al migdia entrarà en funcionament. Tots els esquiadors podran gaudir d’aquest nou transport, que uneix la base d’estació, a l’Hortell, amb l’àrea de la Coma. Aquest giny, que ha tingut un cost de 7 milions d’euros, és la inversió més important que ha efectuat l’estació durant els darrers anys, i servirà per donar un impuls al camp de neu, que podrà equiparar-se a estacions amb condicions similars.

Per acabar d’arrodonir el cap de setmana, Ordino Arcalís també ha tingut en compte al públic més familiar, i per això, el diumenge al migdia el Pare Noel arribarà a l’àrea de Planells, on repartirà il-lusió entre els més petits.