Ordenament Territorial licita els treballs de desamiantatge de l’escola vella de la Massana

El nucli de la Massana vist des de l'avinguda del Través
El nucli de la Massana vist des de l’avinguda del Través. Foto: Fòrum.ad

El Govern ha aprovat aquest dimecres, a proposta del ministre d’Ordenament Territorial, Jordi Torres, la licitació dels treballs de desamiantatge d’alguns elements concrets ubicats a l’escola vella de la Massana. Les feines que ara es liciten són fruit dels treballs que va fer el Ministeri per inspeccionar diversos edificis de Govern per identificar i localitzar elements que puguin contenir amiant.

Així, i seguint els criteris establerts per l’Executiu d’identificar, localitzar i eliminar tots els elements que puguin contenir amiant en els diversos edificis públics, es realitza aquesta nova fase a l’escola vella de la Massana. El projecte defineix les partides d’obra relatives aquests treballs que consistiran en realitzar una retirada especialitzada dels elements que continguin amiant i substituir-los per altres materials. Concretament estan localitzats als baixants fluvials i en un dipòsit d’aigua situat sota la coberta de l’escola. En ambdós casos no hi ha risc d’exposició per a la ciutadania, però és necessari que els treballs es duguin a terme sense personal (mestres i alumnes), dins del centre escolar.

El plec de bases es pot descarregar gratuïtament als webs www.tramits.ad i www.e-tramits.ad o es pot recollir al Servei de Tràmits del Govern, amb cita prèvia. Les empreses tenen temps per presentar-se fins el proper 10 de juny d’enguany.

TOTES LES NOTÍCIES