El  ministre d’Ordenament Territorial, Jordi Torres, ha destacat que “en un termini de temps breu” es pot prendre una decisió sobre el concurs per a la concessió de les línies de transport nacional regular de viatgers, ja que s’estan avaluant les quatre ofertes. Pel que fa a l’Estació Nacional d’Autobusos, ha remarcat que estan “ansiosos” perquè s’obri però que és una qüestió que no correspon al Govern.

El ministre d’Ordenament Territorial, Jordi Torres, ha destacat que un dels temes que té ”sobre la taula” és el concurs per a la concessió de les línies de transport nacional regular de viatgers i que s’estan valorant les quatre empreses que s’hi van presentar, amb la voluntat, “en un termini de temps breu”, de prendre una decisió i adjudicar-lo.

D’altra banda, quant a la posada en marxa de l’Estació Nacional d’Autobusos, ha remarcat que estan “ansiosos” perquè s’obri però que és una qüestió que no correspon al Govern sinó a les empreses concessionàries. “La pilota no està a la nostra teulada”, ha dit, i ha manifestat que la darrera data que els ha estat notificada ha estat la del 30 d’abril. Sobre si es podria imposar alguna sanció a les empreses per l’incompliment dels terminis per a l’obertura, ha remarcat que el que volen és “que es posi en funcionament al més aviat possible”.

D’altra banda, pel que fa al mandat del Consell General perquè al llarg d’aquest any es facin els estudis necessaris per avaluar el trasllat d’RTVASA a Ràdio Andorra, ha lamentat que “s’ha fet política més enllà de la política” i que hi ha qui vol “capitalitzar actes que pertanyen a la ciutadania”, i ha recordat que DA ja duia al seu programa aquesta proposta. És més, ha afegit que hi ha consens sobre aquesta possibilitat entre les forces polítiques.

Text i foto: ANA

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada