justiciaEl Consell de ministres ha adjudicat les obres de construcció dels vials d’urbanització de la Unitat d’Actuació del Prat del Rull, a Andorra la Vella. Les obres han estat adjudicades a l’empresa Copsa per un import de 1.980.017 euros i un termini d’execució de 10 mesos. Aquesta unitat d’actuació serà ocupada per la futura Seu de la Justícia.

El projecte dóna resposta al conveni de col·laboració entre el Consell General, el Govern i el Comú d’Andorra la Vella, que preveu que l’administració general es faci càrrec dels vials adjacents a la parcel·la cedida pel comú.

Els treballs principals a executar són, l’enderroc de la caseta d’aigües del Comú d’Andorra la Vella i el vial del riu i Baixada del Molí; l’ execució i la urbanització dels vials adjacents a la parcel·la del Govern; i la reordenació i millora de la zona de cruïlla entre la rotonda de la Comella i el C/ de la Baixada del Molí.

D’altra banda, el projecte també preveu l’execució de micropilots que limiten la parcel·la del Govern a fi de facilitar el futur desmunt de la parcel·la, quan es faci l’edifici de la Seu de la Justícia, un treball que permetrà un millor aprofitament dels soterranis.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada