pere-morales-vivesMn. Pere Morales ha estat ordenat de prevere el diumenge 27 de juliol a la Catedral de Santa Maria d’Urgell, en una cerimònia solemne presidida per l’Arquebisbe d’Urgell i Copríncep d’Andorra, Mons. Joan-Enric Vives i Sicília, acompanyat per nombrosos companys d’estudi i sacerdots, entre els que hi havia el seu germà (també sacerdot), i els quins han vetllat el seu camí cap el sacerdoci, al Seminari de La Seu d’Urgell i al Interdiocesà de Barcelona. També molts capellans de la diòcesi han volgut acompanyar-lo en aquest dia tan important. Eren presents el Rector del Seminari Interdiocesà, Mn. Norbert Miracle, entre d’altres formadors i amics de Barcelona, Solsona, Perpinyà. També s’han desplaçat des de Salamanca, lloc de on és originari Mn. Pere, i del Principat d’Andorra, gran part de la seva família més propera, germans, nebots… La Catedral s’ha omplert de fidels i amics del Principat, on ha residit i treballat Mn. Pere molts anys.

Mn. Pere ha fet les promeses sacerdotals, s’ha cantat la lletania dels sants, i l’Arquebisbe li ha imposat les mans, primer, i també la resta de preveres, i ha dut a terme la gran pregària d’ordenació. L’ofrena dels ornaments i la posterior vestició, la unció de les mans i el lliurament del pa i del vi, amb el calze i patena aportat pels seus familiars, han donat pas l’abraçada de pau del bisbe i dels preveres, per acabar amb la celebració de l’Eucaristia, concelebrada per Mn. Pere al costat de l’Arquebisbe Joan-Enric.
Mn. Pere, abans d’acabar, ha fet un llarg agraïment a totes les persones que han fet possible la celebració de la seva ordenació. Servirà a partir d’ara, com a vicari, a la Parròquia de Puigcerdà.

Text i foto: Bisbat d’Urgell

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada