PSC-Progrés de la Seu d’Urgell ha proposat un pacte de ciutat entre els diferents grups municipals i entitats de la Seu per tenir més força negociadora davant la Generalitat, i poder garantir que l’Hospital en el futur pugui seguir prestant els mateixos serveis que fins ara. Així ho han fet saber en un comunicat en què recorden que ‘després de les diferents retallades en l’aportació de la Generalitat de Catalunya’ al pressupost de l’Hospital ‘ara es planteja un nou ajustament pel pressupost del 2013 que faria perillar part dels serveis bàsics’ i afegeixen que en total, la reducció entre els anys 2009-2013 ‘podria estar entorn del 20%’.

El líder de l’oposició al consistori urgellenc, Òscar Ordeig, ha assenyalat que ‘he demanat al alcalde la convocatòria urgent d’una Junta de portaveus dels grups municipals per tal de tractar el tema i actuar conjuntament’.

El pacte, segons Ordeig, hauria de ser ‘una resposta clara’ a la carta que 200 treballadors de l’Hospital de la Seu van enviar als membres del Patronat on mostraven la seva preocupació per la situació actual del centre i demanaven assegurar el futur dels serveis actuals. En la carta, ‘també es requeria als membres del Patronat una major implicació per a trobar solucions que assegurin la viabilitat del nostre Hospital’.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada