Ordeig demana que l’oficina de turisme de la rotonda d’Andorra sigui el punt d’informació dels Parcs Naturals

Òscar Ordeig va sol·licitar a l’alcalde Batalla, en el transcurs del plenari de l’Ajuntament d’ahir dilluns, que impulsi la reobertura de l’Oficina d’Informació Turística de la rotonda d’Andorra i la N-260. La reobertura d’aquesta oficina podria permetre centralitzar la informació dels Parcs Naturals del Cadí i de l’Alt Pirineu i Aran.

Aquest equipament, situat a la rotonda, representa un dels trams de carretera amb més afluència de trànsit, al recollir tots els vehicles provinents de Cerdanya i de Lleida que van direcció Andorra.

Des del grup de Progrés es recorda que aquesta és una petició que ja s’ha reiterat en d’altres ocasions. A més, no costa diners. Motiu pel qual es fa del tot incomprensible que l’Oficina continuï tancada. La promoció turística hauria de ser prioritat número 1 per a promocionar la Natura i els espais protegits que des de La Seu es poden visitar.

En un moment de crisi econòmica tan important com la que estem vivint a la nostra ciutat, s’hauria d’apostar per potenciar els principals actius: Com són el Patrimoni Natural ( 3 Parcs Naturals a menys d’una hora de cotxe) i el Patrimoni Cultural (conjunt Catedralici i Museu). Aquestes haurien de ser una de les prioritats de tot govern municipal que sàpiga a on vol portar la seva ciutat.

Progrés aposta decididament, com un dels factors a promoure per generar més riquesa i llocs de treball, el treure el màxim profit dels espais naturals que ens envolten i d’una Catedral única a Catalunya.

(Text: Progrés)