Òscar Ordeig, portaveu del PSC-Progrés a l’Ajuntament de la Seu d’Urgell, ha enviat una carta al President de la Generalitat de Catalunya, Artur Mas, per demanar que intercedeixi i eviti la supressió dels serveis territorials de TV3 a les comarques del Pirineu.

En l’escrit, dirigit a la Presidència es demana textualment que “que intervingui i aturi aquesta injustícia pel territori”. També afirma que “es poden trobar alternatives que no suposin un perjudici com aquest”.

Ordeig també comenta que aquesta decisió afecta el conjunt de Catalunya i que contradiu la finalitat d’una televisió pública nacional. Justificant, d’aquesta manera, la intervenció dels màxims responsables polítics del país.

A la carta enviada es convida al President a parlar amb les institucions, entitats i ciutadans del Pirineu per conèixer de primera mà els efectes d’aquesta decisió i el malestar que està provocant.

També es convida a totes les persones que ho desitgin a participar a la recollida de signatures de la plataforma www.change.org per aturar el tancament i a participar de la reivindicació.

Per altra banda, el proper dilluns, durant el plenari de l’Ajuntament de la Seu, es sotmetrà a votació una moció presentada pels grups del PSC-Progrés i Iniciativa per defensar el manteniment de les corresponsalies al Pirineu.

Òscar Ordeig manifesta que “pensar que l’estalvi de diners de TV3 pot venir per eliminar la poca infraestructura del Pirineu és absurd. No es pot retallar d’on no n’hi ha”.

(Text: PSC-Progrés)

 

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada