Optimisme al Pas de la Casa en el primer cap de setmana des que es permet l’entrada de turistes

Informadores amb armilla i mascareta pel Pas de la Casa
Informadores amb armilla i mascareta pel Pas de la Casa. Foto: ATV

Optimisme dels comerciants i hotelers del Pas de la Casa en el primer cap de setmana d’ençà que es permet l’entrada de visitants francesos. Molts comencen a pernoctar-hi i les compres, molt centrades els primers dies en el tabac i l’alcohol, es van diversificant.

A diferència de dilluns, quan es va reobrir la frontera, i la resta de dies, en què els francesos visitaven el Pas de la Casa a primera hora, compraven de pressa i tornaven a marxar, aquest dissabte ja han allargat l’estada i han començat a diversificar les compres. S’han vist ja terrasses i aparcaments plens de gent.

Els comerciants es declaren molt optimistes. Així ho han expressat el president de l‘Associació de Veïns i Comerciants del Pas de la Casa, Òscar Ramon, i Jean Jacques Carrié d’Iniciatvia Publicitaria.

D’hotels encara n’hi ha de tancats, però molts altres ja han obert i ja han rebut els primers hostes. Fins i tot alguns establiments ja han reincorporat la totalitat del personal després d’haver fet suspensions temporals de contractes.

Vehicles comunals, equipats amb megafonia, senyals i informadors, recorden les mesures sanitàries que cal complir. El comportament, en general, és molt cívic.

De mica en mica el Pas de la Casa va recuperant la normalitat i els botiguers comencen a fer caixa després d’un temps amb els calaixos buits. Les perspectives per al juliol i l’agost són molt bones.

1 comentari

  1. Molt be la foto amb el nas per fora de la mascareta…

Comments are closed.

TOTES LES NOTÍCIES