Circulació fluida en l’operació sortida del pont de Tots Sants. Uns 40.000 vehicles han sortit del Principat, segons les previsions del Centre Nacional de Trànsit, però ho han fet repartits entre diumenge i avui dimarts. La punta de trànsit s’ha registrat entre mig matí i primera de la tarda, tant de sortida a Espanya com a França, amb uns dos quilòmetres de retencions.
L’operació sortida s’ha desenvolupat mab tranquil·litat. Els vehicles han sortit de manera esglaonada. Les principals retencions es van registrar diumenge i aquest dimarts al migdia.

Entre les onze del matí i les quatre de la tarda, s’han registrat dos quilòmetres i mig de retencions entre Sant Julià de Lòria i la frontera del riu Runer. Per altra banda, al nord del país, des de mig matí i fins a les dues de la tarda hi ha hagut cues de fins a dos quilòmetres a la frontera del Baladrà. Unes retencions, però d’un quilòmetre només, que s’han repetit també una hora a la tarda. Més enllà d’aquestes puntes de trànsit, la circulació d’aquesta operació sortida de Tots Sants ha estat fluida i els problemes principals es van produir diumenge.

Per altra banda, la circulació ha estat més intensa en territori espanyol, després de passar la frontera. Cap a les cinc de la tarda hi ha hagut un accident on s’han vist implicats un turisme i una motocicleta, que ha provocat el tall de la carretera C-14 a l’altura d’Oliana durant 10 minuts. Un incident que ha afectat la circulació en tots dos sentits de la marxa i on hi ha perdut la vida un veí de Sant Fruitós del Bages.

El Centre Nacional del Trànsit ha estimat que, entre divendres i avui, han entrat i sortit del Principat uns 40.000 vehicles.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada