opticaEl pròxim dijous 3 de setembre, el Principat d’Andorra serà el centre d’atenció a nivell internacional  en el camp de l’oftalmologia quirúrgica.

Oculentis, fabricant alemany de lents intraoculars, en col·laboració amb VallmedicVision Andorra, ha escollit enguany el nostre país per realitzar la seva IV Reunió d’Usuaris.

Es comptarà amb la presencia de 150 oftalmòlegs cirurgians, procedents de tots els continents. El congrés es realitzarà al Sport Hotels Resort & Spa de Soldeu, on es podran conèixer les darreres investigacions i productes d’Oculentis, assistir a xerrades i compartir experiències. Un punt àlgid de l’agenda serà la retransmissió de dos cirurgies realitzades en directe des de l’Hospital Nostra Senyora de Meritxell.

Aquestes cirurgies, recolzades pel SAAS, seran realitzades per el Dr. Ludger Hanneken de VallmedicVision Andorra  i el Dr. Detlef Holland de la Clinica Bellevue a Kiel, Alemanya.

Els dos oftalmòlegs portaran a terme dues cirurgies de cataractes utilitzant, per primera vegada a nivell mundial, el darrer avenç en tecnologia làser femtofaco. Utilitzaran també la nova tecnologia Streamline del fabricant americà de làsers LensAr, que permet que la cirurgia de la cataracta sigui encara més precisa, suau i segura. A més, implantaran unes lents intraoculars innovadores.

Aquestes cirurgies s’iniciaran a les 16h i  seran retransmeses directament als participants al congrés que estaran al Sport Hotels Resort.

Per tal de donar cobertura mundial en directe de l’esdeveniment, s’ha creat un web especial: http://bmcemedia.com/Oculentis/2015-08-20/

Posteriorment, del 5 al 9 de setembre es farà a Barcelona el XXXIII Congress of European Society of Cataract and Refractive Surgeons (ESCRS).  El Dr. Hanneken, convidat com a persona referent pels organitzadors,  presentarà VallmedicVision Andorra com un nou model de clínica oftalmològica el diumenge dia 6. En aquesta presentació un dels punts a destacar serà el model de turisme mèdic a Andorra.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada