opel-mokkaCaracterístiques

Esportivitat i practicitat són dos de les qualitats que descriuen el Nou Opel Mokka. Un vehicle que s’emmarca en la categoria SUV que sorprèn pel disseny del frontal, imponent, i que de perfil ens mostra el seu aspecte més audaç i dinàmic. A l’interior ens trobem amb un vehicle ampli, confortable, que transmet qualitat. Amb aquestes característiques no és estrany la circulació es converteixi en tota una experiència, tant per al conductor com per als ocupants. A nivell decoratiu, destaquen les motllures cromades que tansmeten sensació d’esportivitat.

L’interior és especialment ampli i això es percep tant en les places davanteres, com en les posteriors. A la vegada, l’espai destaca per la funcionalitat, en funció de les necessitats. A més a més, el maleter és d’alta capacitat i pot arribar a un volum de càrrega superior als 1.300 litres, en cas que es plegui el seient posterior. A la vegada, una vintena d’espais portaobjectes, estratègicament distribuïts, faciliten que tot estigui a mà i endreçat.

Pel que fa a la tecnologia, l’Opel Mokka equipa multitud de ginys, que garanteixen la interconnectivitat i la màxima qualitat en la conducció.

 

Motor

En benzina, l’Opel Mokka disposa de l’1.4 turbo, amb potència màxima de 140 cavalls té una mitjana de consum de 6 litres als 100 km. La velocitat punta que aconsegueix és de 193 km/h. En dièsel, l’opció és l’1.7 CDTi de 130 cavalls, amb un consum combinat de 4,5 litres i una velocitat màxima de 187 km/h.

 

Seguretat

L’Opel ‘Safetec’ és un avançat sistema de seguretat que té coordina les accions de seguretat activa i passiva per tal d’aconseguir les més altes cotes de seguretat. D’entrada, l’estructura de l’Opel Mokka ha estat especialment dissenyada per tal de xuclar la màxima energia en cas d’un hipotètic impacte. Aquesta circumstància també cal tenir-la en consideració en cas d’impacte a baixes velocitats, quan la capacitat per minimitzar els danys fa que els costos per possible reparació també baixin clarament. En seguretat passiva, el vehicle inclou un complet repartiment dels coixins de seguretat, que complementen la seva acció amb els cinturons de seguretat davanters i posteriors. A més a més, els pedals tenen funció retràctil, de manera que es protegeixen els peus i les cames del conductor. Els fars adaptatius, la il·luminació llarga assistida, el control de creuer amb limitador de velocitat, la càmera de visió posterior, el programa electrònic d’estabilitat i l’assistència en pendent són alguns dels elements de la seguretat del Mokka.

 Per El Tot Granollers / ACPG – Redacció