Opel Insignia

Característiques

Disponible en la variant de quatre o de cinc portes, l’Opel Insignia també compta amb l’opció familiar i la versió esportiva.

Com a turisme, l’Opel Insignia es caracteritza per un exterior amb tocs de cupè, detalls que confereixen al vehicle una imatge esportiva.

A l’interior, es gaudeix d’un espai confortable en totes les places, amb un maleter prou ampli que acredita una capacitat de 500 litres, ampliables a 1.000, en funció de la configuració interior dels seients. Des de la posició del conductor, el control dels comandaments és total, amb múltiples opcions perquè la conducció sigui una experiència plenament agradable.

Dins de l’equipament, cal destacar el sistema d’il·luminació adaptativa, que permet viatjar amb més seguretat i confort a la nit en carreteres o camins sense il·luminar. Relatiu al sistema d’il•luminació, cal esmentar la possibilitat de poder comptar amb fars de xenó. A banda, l’Insignia també permet equipar el sistema de reconeixement de senyals de trànsit.

Un altre dels ginys que ajuden en la conducció i que influeixen en la millora de la seguretat és el sistema d’alerta per canvi involuntari de carril.

 

Motor

Des d’aquest any, l’Opel Insignia compta amb noves opcions de motoritzacions.

En benzina, es pot escollir per l’1.4 Turbo de 140 cavalls, amb caixa de canvis manual i tracció davantera.

També hi ha el 2.0 Turbo de 250 cavalls, amb tracció total i la versió més potent, l’OPC de 325 cavalls, disponible amb canvi automàtic o manual i també amb tracció total.

Pel que fa als propulsors dièsel, hi ha cinc variants. Tots són motors 2.0, però amb diferents potències: 110 cavalls, 131 cv, 160 cv, 160 Ecoflex, i 195 cv.

 

Seguretat

Opel equipa els més alts estàndards en matèria de seguretat, tant pel que fa a la seguretat passiva, amb la utilització d’acers d’alta resistència, cinturons davanters amb pretensors, pedals retràctils, recolzacaps actius, coixins de seguretat, entre d’altres.

Cal fer també menció al fre de mà elèctric, que funciona tan sols prement un botó. Aquest sistema millora la seguretat en estacionar, a la vegada que millora la comoditat del conductor.

Per El Tot Granollers / ACPG – Redacció

 

TOTES LES NOTÍCIES