opel corsa

Confort
Disponible amb carrosseria de 3 i 5 portes, l’Opel Corsa és el vehicle urbà per excel·lència. Ara, aquest clàssic de la casa Opel treu al mercat la cinquena generació i es renova, tant a l’exterior com a l’interior. Externament, ens trobem amb un cotxe amb molta personalitat, amb un perfil de línies marcades i amb una esportiva graella frontal.

A nivell tecnològic, el nou Corsa equipa els últims avenços d’assistència a la conducció, d’entre els quals l’assistent de senyals de trànsit, l’alerta per canvi involuntari de carril, l’indicador de distància de seguretat, l’alerta de col·lisió frontal, la il·luminació llarga assistida o l’alerta per angle mort.

El nou Corsa està disponible en tres nivelles d’equipament: Expression, Selective i Excellence. L’opció més bàsica, l’Expression, inclou de sèrie elements com l’assistent de sortida en pendent, l’aire condicionat, els retrovisors exteriors amb ajustament electrònic, entre d’altres. La pantalla multifunció de cinc polzades també s’equipa en totes les opcions.

Pel que fa al maleter, la capacitat és de 453 litres, superior a la d’altres vehicles de la mateixa gamma.

Motor
La gamma de propulsors està formada per quatre motors a benzina: l’1.4 de 75 i 90 cavalls, l’1.4 Turbo de 100 cavalls i l’1.0 Turbo Ecotec de 116 cavalls. Les opcions dièsel són l’1.3 CDTi de 75 i 95 cavalls. La novetat en aquest model de 2015de Corsa és l’Ecotec de 116 cavalls.

Tots sis són motors que destaquen per l’eficiència, l’economia, i per ser més silenciosos que els seus predecessors.

Seguretat
D’entre l’equipament de sèrie de seguretat de l’Opel Corsa 2015, cal parlar de l’ampli desplegament de coixins de seguretat en l’interior, l’antibloquejament de frens ABS, l’assistent d’engegada en pendent, l’alerta de cinturons de seguretat, el tancament de seguretat pe a nens en les portes posteriors, els cinturins de segurtat amb prtensors, el control d’estabilitat ESP, els fixadors Isofix, l’indicador de canvi de marxa, la llum de frenada adaptativa.

Per El Tot Granollers / AMIC – AMIC – Redacció

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada