opel corsa

Característiques
La cinquena generació del Corsa està a punt d’arribar. Disponible amb carrosseria de 3 i 5 portes, aquest utilitari té una longitud de 4 metres.

Estan disponibles tres nivells d’equipament: Expression, Selective i Excellence. L’equipament bàsic inclou elements com l’assistent d’engegada en pendent, els retrovisors exteriors amb ajustament elèctric, la ràdio amb connexió Bluetooth o l’aire condicionat, entre d’altres.

Opcionalment, l’Opel Corsa pot tenir ginys desenvolpats com és el sistema d’alerta de reconeixement de senyals de trànsit, l’alerta per canvi involuntari de carril o el canvi automàtic de llums llargues i curtes, segons necessitat. També pot equipar càmera posterior i sistema d’ajuda a l’estacionament.

Estèticament, el frontal del Corsa dibuixa línies afilades amb grups òptics més prominents que anteriors versions i para-xocs, amb una graella àmplia amb detall cromat.

A l’interior, ens trobem amb un habitacle confortable i un quadre de comandaments vistós, modern i multifuncional. El maleter té una capacitat de 285 litres.

Motor
La gamma de propulsors del nou Opel Corsa està composada per quatre motors a benzina i dos dièsel turboalimentats.

Les opcions a benzina comencen per l’1.4 de 75 cavalls, que aporta una velocitat punta de 167 km/h, amb un consum de combustible de 5,1 litres de mitjana.

L’1.4 de 90 cavalls és un propulsor que manté el promig de consum en els 5,1 litres, però que augmenta la velocitat màxima fins als 175 km/h.

L’1.4 de 100 cavalls continua amb el consum de 5,1 litres, amb una velocitat de 185 km/h.
L’opció més potent en venzina és l’1.o de 115 cavalls, amb una velocitat puntaa de 195 km/h i amb un consum reduït que no arriba als 5 litres.

En dièsel, es tracta d’un motor 1.3 DTI, amb 75 o 95 cavalls. El promig de consum se situaria en els dos casos sobre els 3,5 litres, amb una velocitat màxima de 164 km/h, n el cas del 65 cavalls, i de 182, en el de 95 cavalls.

Seguretat
D’entre els elements bàsics de la seguretat del vehicle, cal destacar-ne els següents: coixins de seguretat frontals per al conductor i el passatger, de cap al davant i al darrere i laterals davanters.

El nou Corsa incorpora antibloquejament de frens ABS, assistent d’engegada en pujada i control d’estabilitat ESP.

Per El Tot Granollers / AMIC – Redacció

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada