Característiques

L’Opel Astra es renova amb una nova carrosseria de cinc portes i una altra de familiar. També estan disponibles variants a la carrosseria S de quatre portes i l’esportiva GTC, de tres.

A nivell d’imatge exterior, canvia respecte de l’anterior model la graella, que ara és més baixa i ampla, amb elements coramats. També es modifica el para-xocs. En equipament visible de l’exterior, cal destacar els llums diürns tipus led.

El vehicle està disponible en quatre nivells d’acabat: Expression, Selective, Excellence i Sportive.

A nivell de conducció és comú en tots els models la direcció assistida elèctrica, el control de la velocitat, els comandaments de la ràdio i multifunció en el volant, l’ordinador amb ‘check control’, els retrovisors exteriors tèrmics, el volant regulable en altura i en profunditat, l’aire condicionat, els alçavidres elèctrics davanters i els retrovisors exteriors elèctrics.

El disseny interior està pensat per construir un ambient confortable, amb la utilització d’una instrumentació i un sistema d’il·uminació interior embolcallant. Diversos elements cromats, també aporten un plus d’esportivitat i de distinció.

Un element novedós és el fre de mà elèctric d’una polsada, que substitueix el convencional.

Motor

Un total de vuit propulsors formen les opcions de motor de l’Opel Astra. D’una banda, en dièsel, la gamma consta de cinc motors, amb potències de 95, 110, 131, 165 i 194 cavalls.

Pel que fa als motors a benzina, n’hi ha tres de disponibles, amb potències de 115 cavalls, 140 i 170.

Seguretat

Elements de la seguretat de l’Opel Astra comuns en tots els models són el coixí de seguretat frontal i de cap per al conductor i el passatger i laterals davanters. També l’antibloquejament de frens ABS i el control d’estabilitat ESP.

Disposa d’un avançat equipament en matèria de seguretat activa i passiva, com els fars intel·ligents, que milloren la visibilitat en corba. També el sistema Open Eye amb càmera frontal i gran angular que inclou assistent de senyals de trànsit, alerta per canvi de carril i manteniment de la distància de seguretat.

Per El Tot Granollers / ACPG – Redacció

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada