Ones profundes i sofisticades per a brillar en ocasions especials, pas a pas

Les ones són un dels pentinats preferits entre les dones. I és que la seva versatilitat les converteix en l’opció ideal per a tota mena de rostres, estils i ocasions. A les portes de l’estiu, prenen força les anomenades “beach waves” –ones de platja–, amb aquest aspecte natural i desenfadat tan irresistible. Però, avui, tenim una altra proposta per a tu: unes ones profundes i sofisticades, perfectes per a afegir un plus de glamur a qualsevol estilisme.

La veritat és que crear ones definides i duradores no sempre és senzill. Tret que tinguis un do natural per a la perruqueria, es necessita bastant pràctica i tenir bons productes de fixació. A més, en general, si vols crear diferents tipus d’ones, necessites diverses eines, alguna cosa que no acaba de ser molt pràctic.

En aquest vídeo tutorial veuràs l’últim llançament de ghd. I si ets una amant dels rínxols i les ones… t’encantarà! Es tracta de ghd Oracle, un arrissador que permet crear nombrosos estils de rínxols i ones de forma molt senzilla. Per a utilitzar-la, no fa falta que enrotllis el cabell, simplement has de lliscar-lo com faries amb una planxa. Això és gràcies a la combinació de temperatures calor/freda i al seu disseny patentat en forma de barril. El seu preu recomanat és de 265€, de venda exclusiva en perruqueries ghd formades especialment en ghd Oracle.

Així s’aconsegueixen les ones profundes

En el vídeo tutorial tens molt ben explicat com s’aconsegueixen aquestes ones profundes amb ghd Oracle. Però també pots fer-les amb el teu arrissador o planxa habitual. Per a això, comença aplicant algun producte que t’ajudi a donar forma a les ones. Després, fes una ratlla lateral i arrissa el cabell per seccions, en direcció a l’esquena i respectant sempre el sentit. Procura que les ones no comencin molt a dalt.

Quan acabis, utilitza un raspall pla per a suavitzar les ones i modela la forma usant les mans. També pots usar algun envàs de forma rodona. I, per a acabar, un toc de laca. Per descomptat, l’accessori és opcional, encara que estan molt de moda i queden genial amb aquest tipus de pentinats.

Si no et surt a la primera, no et desesperis: “practice makes perfect”. Així que practica i segur que aconseguiràs resultats fantàstics.