Aquest any se celebra el 10è aniversari del conevni One Chance for Children entre Unicef Andorra i 26 hotels del país. Al llarg d’aquests 10 anys s’han recollit un total de 212.484 euros que van destinats a programes de lluita contra la sida d’Unicef gràcies a incloure 1 € de donatiu a la factura dels clients que s’allotgen als hotels participants. En motiu del 10è aniversari, One Chance for Children ha aprofitat per renovar la seva imatge.

El conveni One Chance for Children és una iniciativa d’Unicef-Comitè d’Andorra amb el sector turístic a favor de la protecció dels drets de la infància, i en particular, a favor del dret a la salut i a la prevenció de la transmissió del VIH.

El sector turístic juga un paper fonamental en la protecció dels infants arreu del món i en la sensibilització a Andorra i especialment en el sector hoteler a través de clients i empleats.

Hi ha vàries maneres de participar en el programa i una d’elles, la més corrent, és la de demanar als clients que incrementin la seva factura amb 1 euro. També es poden organitzar activitats de sensibilització, activitats infantils a l’hotel amb continguts d’Educació en Valors del Programa Enreda’t d’Unicef i organitzar actes solidaris a favor de la protecció de la infància.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada