On són els diners

Si hi ha un baròmetre per saber on es troba actualment el negoci, aquest és sens dubte els sous que en cada sector productiu es paguen.

És el cas de les aplicacions que en poc temps s’han convertit en una part indispensable de les nostres vides. Totes les grans empreses ho saben i per aquest motiu totes volen desenvolupar les seves pròpies eines aptes per a dispositius mòbils d’última generació.

Segons Bloomberg, Microsoft és una d’aquelles firmes que ha volgut apostar fort per les app. És per aquest motiu que està invertint fortes quantitats perquè la seva botiga, la Windows Phone Store s’ompli d’aplicacions per poder competir amb l’enemic comercial.

Actualment la companyia de la finestra paga sumes de fins a 100.000 dòlars a empreses desenvolupadores d’aplicacions perquè creuen apps aptes per a la venda.

De la mateixa manera Microsoft està dissenyant un pla que va molt més enllà per fer-se un lloc en el món de la telefonia mòbil i les tauletes. L’antiga firma de Bill Gates a dia d’avui paga 1 bilió de dòlars l’any per que el seu sistema operatiu aparegui en els mòbils fabricats per Nokia. I és que en aquest sector la competència és dura i empreses com Apple o Google no ho posen gens fàcil als que volen entrar en el banquet.

Per Tecnonews / ACPG – Redacció

TOTES LES NOTÍCIES