Oliveras fa podi, Esteve 38è i Pallàs i Mijares no finalitzen

Christophe Pallot / Agence Zoom

Avui s’ha disputat una nova jornada de la Citadines World Cup que acull l’estació italiana de Passo San Pellegrino amb un nou podi andorrà.

Marc Oliveras ha aconseguit avui pujar novament al podi, i en suma tres a aquesta cita de la Citadines World Cup després dels dos descensos d’ahir en què va finalitzar en segona posició. L’andorrà avui ha estat tercer i quart, respectivament, en els dos supergegants que s’han disputat.

En el supergegant en què ha finalitzat 3r, Oliveras ha acabat a 15 centèsimes del guanyador.

 

Pallàs, al primer descens de la Copa del Món de Cortina d’Ampezzo

L’equip femení continua les seves carreres a Cortina d’Ampezzo amb la Copa del Món on és Carmina Pallàs.

Pallàs disputava avui el primer descens dels dos previstos (l’altre és demà, mentre que demà passat es disputa el supergegant). L’andorrana no ha pogut finalitzar la carrera en saltar-se una porta. La guanyadora d’aquesta Copa del Món ha estat la italiana Sofia Goggia amb 1.36.45.

 

Mijares i Arnabat, al segon eslàlom FIS de Monte Pora

A l’estació italiana de Monte Pora s’ha disputat avui el segon eslàlom FIS amb Clàudia Mijares i Laura Arnabat.

Mijares no ha finalitzat la segona mànega, mentre que en la primera ha quedat fora Arnabat.

Pablo Vallina, tècnic: “Primera mànega molt seriosa de Clàudia Mijares, a on a diferència d’ahir, agafa bé el ritme. Fa una errada al tram del mig que li fa perdre temps. Després fa un final de mànega molt bo. A la segona mànega igual de seriosa, però una errada al final i acaba out. Laura Arnabat no ha trobat el ritme a la primera mànega, i out”.

 

Esteve, 38è al gegant FIS de Folgaria

Avui s’ha disputat un nou gegant FIS a l’estació italiana de Folgaria, amb l’equip masculí de la FAE.

El millor andorrà ha estat Àxel Esteve, que amb el dorsal 50 ha finalitzat en la 38a plaça amb 1.59.81, a 4.73 del vencedor, l’italià Hannes Zingerle (1.55.08).

Per la seva part, Xavi Salvadores i Joan Verdú no han pogut finalitzar la segona mànega. Salvadores, amb el dorsal 99, s’ha quedat a poc de situar-se entre els 30 primers a la primera mànega, mentre que a la segona mànega estava esquiant bé, però s’ha sortit del traçat.

 

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.