Oliveras, dos podis en dos descensos en la Citadines WC

Text i foto: FAE

Avui el Passo de San Pellegrino ha acollit dos descensos de la categoria Citadines World Cup. En els dos descensos Marc Oliveras ha finalitzat en la segona posició.

Oliveras ha disputat avui els dos descensos de la categoria Citadines Copa del Món i en els dos ha estat segon. Demà es disputen dos supergegants.

L’equip femení repartit a Cortina d’Ampezzo, Monte Pora i Zauchensee
L’equip femení de la FAE està repartit en tres estacions. A Cortina d’Ampezzo amb la Copa del Món de descens i Carmina Pallàs, a Zauchensee amb Cande Moreno, i a Monte Pora amb Clàudia Mijares, Laura Arnabat i Xènia Rodríguez.

A la Copa del Món de descens de Cortina d’Ampezzo (Itàlia), avui Carmina Pallàs ha finalitzat 44a amb el dorsal 50 en l’entrenament oficial. El seu temps ha estat de 1.42.13, a 5.26 de la més ràpida, la nord-americana Lindsey Vonn.

Demà es disputa a Cortina el primer descens de la Copa del Món.

Per la seva part, les curses de la Copa d’Europa de velocitat de Zauchensee (Àustria) han estat cancel•lades pel fort vent. No s’ha disputat la cita d’avui, ni es farà la de demà. Allà es trobava Cande Moreno.

Pel que fa a Monte Pora (Itàlia), es disputava avui un eslàlom FIS. La més destacada de l’equip femení ha estat Clàudia Mijares, que ha estat 40a amb 1.27.74, a 7.38 de la guanyadora, la italiana Martina Perruchon. No han acabat la primera mànega Xènia Rodríguez ni Laura Arnabat, que tot i el bon ritme que portava ha enforquillat a una porta.

Demà es disputa un nou eslàlom FIS a aquesta estació.

 

Esteve, 30è al gegant FIS de Folgaria
Avui s’ha disputat el primer gegant FIS a l’estació italiana de Folgaria, amb Àxel Esteve, Joan Verdú i Xavi Salvadores.
Esteve ha finalitzat 30è amb el dorsal 47, amb 2.02.23, a 4.77 del vencedor, l’italià Hannes Zingerle. Per la seva part, Verdú i Salvadores han quedat fora en la primera mànega, el primer en tocar amb la bota i quedar fora quan estava esquiant “ràpid i eficaç”, segons ha explicat el tècnic Max Tissot, i el segon després d’una primera part bona però en la qual ha agafat una porta “una mica tard de línia” i en la següent porta li ha saltat l’esquí.
Demà es disputa un altre gegant FIS a la mateixa estació.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.