Oliana renova la seva imatge turística i institucional a internet

L’Ajuntament d’Oliana renova la seva imatge turística i institucional a internet. El consistori ha unificat les dues pàgines web en un portal (www.camidelpirineu.cat) que promociona tots els atractius del municipi i el seu entorn, alhora que informa de les activitats i temes d’interès per als veïns.

La nova tarja de presentació de la vila a la xarxa es va donar a conèixer el cap de setmana passat. Els usuaris que es connecten a la tradicional adreça www.oliana.cat també són redirigits des d’ara a la marca turística Camí del Pirineu. La portada es divideix en cinc grans àmbits. A ‘Descobreix’, s’hi explica la història i característiques del poble i indrets com ara al Pou de Gel, les ermites i el pantà. A ‘Activitats’, es proposa sortides de senderisme i BTT, la ruta pel cap del poble, navegació pel riu i els pantans, pesca i tots els serveis de la zona esportiva municipal.

L’apartat ‘Visitan’s’ ofereix un mapa interactiu, indicacions per arribar-hi, telèfons i adreces d’interès i guia d’allotjaments, comerços, bars i restaurants. La secció ‘Entitats’ dóna informació sobre una vintena d’associacions del municipi, principalment dels àmbits cultural i esportiu. Finalment, a l’enllaç ‘Tradicions’ s’hi explica actes com ara el Carnestoltes, la Passió Viva, la Pujada al Castell, la Fira de Tots Sants, la Cavalcada de Reis, el Sopar de les Dones, les Caramelles i la Festa Major.

L’alcalde d’Oliana, Miquel Sala, ha explicat que volien “renovar el web municipal perquè ja feia molts anys que estava en funcionament i calia actualitzar-la”. Sala ha destacat que al portal s’hi anirà incorporant més propostes, alhora que també es vol incrementar la presència a les xarxes socials. Amb tot plegat, el municipi es vol posicionar com a porta d’entrada a l’Alt Pirineu.

La part inferior de la pàgina web està dedicada precisament a enllaçar missatges publicats a Facebook, Twitter o bé Youtube. Bona part de la informació es pot consultar no només en català sinó també en castellà, anglès, francès i alemany.

Text: Ràdio Seu

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.