oliana

El proper dissabte 14 de novembre tindrà lloc la Tercera Jornada d’Estudis de l’Alt Urgell, que es realitzarà durant tot el dia a Oliana, organitzada per l’Institut d’Estudis Comarcals de l’Alt Urgell amb la col·laboració de l’Ajuntament d’Oliana i l’Arxiu Comarcal de l’Alt Urgell.

Es tracta d’una jornada en la qual es presentaran un conjunt d’estudis i treballs sobre la comarca a partir de ponències de fins a quinze minuts de durada. Els textos de les ponències que reuneixin els requisits necessaris seran publicats al quart número de la revista “Interpontes: Estudis de l’Alt Urgell”, que té prevista la seva aparició l’any 2016.

Els organitzadors han obert un termini de recepció de propostes de comunicacions que finalitza el proper dilluns 14 de setembre. Abans d’aquesta data es poden fer arribar els resums de les comunicacions, amb uns 1.000 caràcters d’extensió incloent espais i cinc paraules clau, per tal de valorar la seva idoneïtat i per definir i concretar el programa de la jornada.

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada