Olfacte

Diuen que cal tenir olfacte per als negocis, per a les oportunitats i per a tantes altres coses. La veritat és que l’olfacte és un dels nostres sentits més importants quant a memòria es refereix. Si, he dit quant a memòria es refereix. Hi ha records que se’ns disparen immediatament motivats per una olor.

Segur que molts quan oloreu un perfum recordeu directament a una persona concreta. Hi ha botigues que tenen fragàncies que reconeixes només entrar. L’olfacte és un dels millors sentits si vols deixar petjada en algú. Aprofita aquest coneixement per a impressionar-te a tu mateix o als altres. Ancora una olor a un motiu i assegura’t de poder olorar-lo de tant en tant per a sentir la motivació i el record d’aconseguir-lo.

O utilitza-ho perquè cada vegada que algú ho olori recordi allò que tu et proposis. Posa olor a un esdeveniment que vulguis recordar. La motivació i els trucs per a aconseguir allò que desitges poden estar en els llocs més inesperats. Tanca els ulls i deixa’t emportat per les fragàncies i olors que t’ofereixen el món. Olor a mar, a herba i no et quedis aquí, arriba més lluny i cerca les creades pels professionals i xopa’t amb elles.

TOTES LES NOTÍCIES