Obres d’emergència a la N-260, a 7 quilòmetres de La Seu d’Urgell

El Ministeri de Foment va iniciar aquest passat dilluns, dia 5 de maig, les obres d’emergència en un talús rocós molt proper a la carretera situat a la N-260, en el quilòmetre 220,5, a 7 quilòmetres de la Seu d’ Urgell. La inversió prevista pel Ministeri és de 166.980 euros.

 La Subdelegada del Govern a Lleida, Inma Manso, ja va anunciar l’inici d’aquestes obres en la seva darrera visita a la capital de l’Alt Urgell el passat 16 d’abril, en la seva visita de treball a la Caserna de la Guàrdia Civil .
Es tracta d’unes obres declarades d’emergència per la Secretaria General d’Infraestructures del Ministeri de Foment el passat 16 de desembre de 2013 i aprovades pel Consell de Ministres el passat 11 d’abril.

 Les obres consisteixen en l’obertura de la malla de triple torsió existent, el sanejament manual del talús i la posterior col·locació d’una nova malla romboïdal d’alta resistència adossada al terreny amb mitjans mecànics.

Les obres, que van començar aquest passat el dilluns, s’han previst dur a terme de manera que la seva finalització es produeixi abans de l’estiu si, les condicions meteorològiques ho permeten, i amb la mínima afecció al trànsit donant pas alternatiu només els dies feiners i probablement, aquest proper cap de setmana.

 

TOTES LES NOTÍCIES