pavimentacio-seuAquest matí s’han iniciat, tal i com es va anunciar aquesta setmana, les obres de repavimentació de 12 carrers de la Seu d’Urgell, així com diverses zones puntuals de la trama urbana de la ciutat. Concretament, s’ha començat repavimentant el carrer de Ponent, seguint pel carrer Garbí i seguiran aquesta tarda pel carrer Cicumval·lació, entre els trams de la carretera N 260 i el carrer Joaquim Viola.

Recordem que les obres s’allargaran fins a mitjans del mes d’agost, ja que després de la seva repavimentació es portarà a terme la pintura horitzontal d’aquests carrers.

Els carrers que es repavimentaran són: carrer Germandat de Sant Sebastià; carrer Llorenç Tomàs i Costa; carrer de Circumval·lació; carrer Comtat d’Urgell; Passeig del Parc; carrer Canal Baridana; Passeig Joan Brudieu; final del carrer Sant Joan Baptista de la Salle i carrer Migdia; avinguda Garriga i Massó; carrer Perafita; carrer Mare Janer; passatge dels Verns; i carrers de Ponent i Garbí, entre d’altres actuacions puntuals.

Les obres van ser adjudicades a l’empresa Sorigué SA per un import total de 226.003,22 euros.

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada