tramits-governEl Departament de Comerç ha aixecat aquest dijous un expedient administratiu contra una persona que intentava recomprar euros andorrans als ciutadans que els estaven recollint a la planta baixa de l’Edifici Administratiu. L’expedient, que podria derivar en una sanció, se suma als advertiments que s’han fet els darrers dies a persones que es trobaven davant de l’Edifici Administratiu amb les mateixes intencions. D’altra banda, davant l’allau de persones que durant els últims dies s’han apropat a recollir el set de monedes, el Govern ha desmentit els rumors que indicaven que s’estaven esgotant i ha recordat que tots els andorrans i residents tenen un lot d’euros andorrans assegurat i que el poden passar a recollir fins a finals d’any.

El Govern ha informat aquest dijous que s’ha obert un expedient administratiu contra una persona que intentava recomprar sets d’euros andorrans dins mateix de l’Edifici Administratiu amb la pretesa finalitat de revendre’ls. En aquest sentit, fonts de l’Executiu han informat a l’ANA que el Departament de Comerç pot prendre accions davant les pràctiques de revenda que s’estan publicitant, ja que la venda dels euros andorrans està limitada als establiments autoritzats.

A més, el Govern ha negat els rumors que indicarien que els sets d’euros andorrans s’estiguin a punt d’esgotar, i ha assegurat que el nombre d’unitats venudes és de 26.505 sobre un total de 70.000 euros, és a dir, que de moment només se n’han venut un 37,8%. Així, han recordat que hi ha un set d’euros per a cada andorrà o resident, i que, independentment del moment en què facin la reserva per Internet, les monedes es poden recollir durant tot l’any 2015.

El recordatori s’ha fet davant l’allau de persones que durant els últims dies s’ha apropat a l’Edifici Administratiu del Govern per recollir les monedes. Així, es volen evitar les aglomeracions que estan afectant el correcte funcionament del Servei de Tràmits. 

Text i foto: ANA

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada