Obre la primera minideixalleria d’Andorra la Vella a l’aparcament del Parc Central

El Comú d’Andorra la Vella ha inaugurat aquest dilluns la primera minideixalleria del centre urbà de la parròquia, siutada a l’aparcament del Parc Central. L’objectiu de la nova infraestructura, que té un cost aproximat d’uns 10.000 euros, és facilitar la recollida de residus específics, com ara radiografies, productes d’informatica, pneumàtics, electrodomèstics o petits mobles, ja que fins ara els ciutadans de la capital s’havien de desplaçar fins a la deixalleria general de la Comella o bé fins a Escaldes-Engordany. 

La nova minideixalleria, de 30 metres quadrats, està situada a l’interior de l’aparcament per tal que els ciutadans puguin desplaçar-s’hi en cotxe i aprofitar la mitja hora gratuïta del Parc Central. Compta també amb quatre contenidors de recollida selectiva de vidre, paper, cartró i envasos, per donar resposta a les queixes dels veïns de la zona, davant la manca de contenidors al barri. 
Amb aquesta nova infraestructura, el conseller de Medi Ambient i Noves Teconologies, David Astrié, ha indicat que es vol contribuir a augmentar la fracció selectiva per tal d’assolir els objectius que s’ha marcat el Ministeri. El projecte es va iniciar durant l’anterior mandat comunal i Astrié ha destacat que era un punt “absolutament necessari”.

D’altra banda, el conseller ha informat que s’han habilitat tres nous dispensadors de bosses de recollida d’excrements de gossos al Camí de l’Obac, per tal que, amb la col·laboració dels propietaris, es pugui mantenir el trajecte net. 

Text i foto: ANA

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.