Encara que el metall sigui fred i impersonal, si se saben ubicar correctament els objectes d’aquest material, es pot decorar qualsevol racó de la llar.La decoració amb objectes metàl·lics es basa en una tendència heretada dels anys seixanta, un moment en el qual aquests complements no s’aplicaven a les llars, perquè es consideraven accessoris futuristes només aptes per a ambients molt exclusius.

Però actualment, es poden trobar molts mobles i accessoris de metall per decorar la casa, per exemple, petits accessoris d’alumini o acer inoxidable, que poden donar un aire nou a diferents espais de la llar. Aquests materials tenen molts avantatges, l’acer inoxidable és molt versàtil i les seves característiques el fan decoratiu i alhora funcional. A més, és un material higiènic i resistent que no pateix les conseqüències del pas del temps o de les agressions climàtiques, o produïdes per cops.

El lloc habitual on es fan servir els metalls és a la cuina, però també es poden utilitzar en sales, banys i fins i tot en les habitacions.La combinació de la fusta amb l’acer és una bona alternativa, molt elegant, funcional i d’aparença contemporània.

Per Redacció / Tot Sant Cugat