El Comú de la pParròquia notifica l’obertura del període d’adquisició d’abonaments d’estacionament permanent de cotxes i motocicletes a l’aparcament Bonavista d’Andorra la Vella.

Les persones interessades en adquirir un abonament mensual per a estacionar el seu cotxe o la seva motocicleta en aquest recinte han d’adreçar-se al Servei d’Aparcaments Comunals – gestor de la infraestructura -, ubicat al carrer Prat de la Creu, número 60.

Podran disposar d’un abonament mensual per als vehicles de turisme al preu de 54€ i per a les motocicletes al preu de 27€.

L’aparcament Bonavista es va reobrir a l’ús públic el passat dijous 5 de setembre, després dels treballs d’instal·lació d’un equipament de barreres de control i de la corresponent màquina d’expedició de tiquets, i es converteix en un espai d’estacionament controlat de vehicles amb una capacitat total de 150 places, després que fos, d’ençà l’any 1989, un aparcament d’accés lliure i gratuït.

S’hi ha habilitat una zona reservada a l’estacionament de motocicletes i tres places exclusives per a vehicles de persones amb discapacitats.

Els agençaments i modificacions aportats a l’aparcament faran que aquest espai, de 3250 metres quadrats, ofereixi un millor servei als veïns de la zona de Bonavista i part del barri de Ciutat de Valls, tot aconseguint una rotació permanent amb l’alliberament de places i impedint abandonaments de cotxes detectats en els darrers temps.

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada