El Comú d’Andorra la Vella informa que la Unió Pro-Turisme d’Escaldes-Engordany i l’Àrea de Cultura d’Andorra la Vella, organitzadors de la tradicional Cavalcada de Reis conjunta, fan avinent a tots els nens i nenes de més de 6 anys d’edat, residents a les parròquies d’Andorra la Vella i d’Esclades-Engordany, desitjosos participar a la Cavalcada, el vespre del 5 de gener del 2015, que les inscripcions es podran efectuar a partir d’aquest dilluns dia 3 i fins al diumenge 16 de novembre, dates improrrogables.

Podran formalitzar les seves inscripcions a l’Oficina de Turisme de la plaça Santa Anna d’Escaldes, telèfon 890881, i a l’Àrea de Cultura del Comú d’Andorra la Vella, al Centre Cultural la Llacuna, telèfon 874960.

Posteriorment, totes les persones seleccionades seran avisades telefònicament i hauran de recollir la seva corresponent disfressa a la seu social de la Unió Pro-Turisme, ubicada a l’avinguda de les Escoles, número 26, 1er 3a.  

Hi hauran de fer efectiu un dipòsit de 30 euros, que els serà retornat en el moment de la devolució de la disfressa.

D’altra banda, se cerca noies i nois, majors d’edat, d’una alçada aproximada de 1,70 metres, que també vulguin participar a la Cavalcada de Reis 2015 per realitzar-hi d’altres tasques.

Els interessats hauran d’omplir el mateix full d’inscripció.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada