Obertura del període de preinscripcions per El Llamp i la Ludoteca de Santa Coloma

El Comú d’Andorra la Vella informa de l’obertura del període de preinscripcions de nens i nenes al Casal d’Infants El Llamp d’Andorra la Vella i a la Ludoteca de Santa Coloma, per al curs 2013-2014.

Les preinscripcions en aquests dos serveis de la Conselleria de Social podran efectuar-se a partir d’aquest dilluns 4 de març i fins al dijous 28 de març, a les dependències Departament de Social, a l’avinguda Príncep Benlloch número 30 – 3er pis -, tots els dies laborables entre les 9 del matí i les 3 de la tarda.

El servei començarà el mateix dia de l’inici del curs escolar 2013-2014. S’oferirà servei cada tarda després de la jornada escolar fins a les 20.30 hores.

El Casal d’Infants el Llamp d’Andorra la Vella i La Ludoteca de Santa Coloma són espais de convivència on els infants desenvolupen activitats lúdiques amb una vessant educativa.

La finalitat fonamental del servei és d’educar els infants en el temps lliure, tot oferint-los recursos lúdics i culturals que afavoreixin el seu desenvolupament integral com a persones lliures, autònomes, crítiques, participatives, solidàries i amb capacitat d’adaptar-se i de modificar el seu entorn.

El Casal d’Infants El Llamp és destinat a infants dels 6 anys als 12 anys d’edat, escolaritzats a primària.

La Ludoteca de Santa Coloma acull nenes i nens de 3 a 12 anys d’edat, escolaritzats a maternal i a primària.

 

TOTES LES NOTÍCIES