Durant el mes de juny, els horaris dʼobertura seran de dilluns a divendres de 12 a 20 hores, i els caps de setmana de 10 a 20 hores. A partir de lʼ1 de juliol i fins al tancament de la piscina el 7 de setembre, l’horari serà de dilluns a diumenge de 10 a 20 hores.

Pel que fa als preus de la piscina exterior de La Mola, l’entrada diària és de 4,60 euros pels adults i de 2,60 euros els infants i sèniors, entenen com a sèniors les persones de més de 65 anys. Tanmateix, hi ha un abonament per a tot l’estiu, on els socis dels centres esportius de la parròquia d’Encamp abonant 25,80 euros els adults i 12,90 euros els infants i sèniors tenen accés a les instal·lacions. Pels que no són socis, l’abonament de tot l’estiu és de 87,60 euros els adults i de 46,40 euros els infants i sèniors.

Parades tècniques de les dels centres esportius comunals Dʼaltra banda, la zona aquàtica del Complex Esportiu i Sociocultural dʼEncamp realitzarà, del 15 al 30 de juny, una parada tècnica per manteniment. Tanmateix, la piscina del Centre Esportiu del Pas de la Casa també estarà tancada fins al 7 de juliol pel mateix motiu.

Durant aquests períodes, els usuaris de les piscines interiors que ho desitgin podran utilitzar les instal·lacions dels centres comunals d’altres parròquies.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada