Obertura de la piscina exterior de La Mola

Durant el mes de juny, els horaris dʼobertura seran de dilluns a divendres de 12 a 20 hores, i els caps de setmana de 10 a 20 hores. A partir de lʼ1 de juliol i fins al tancament de la piscina el 7 de setembre, l’horari serà de dilluns a diumenge de 10 a 20 hores.

Pel que fa als preus de la piscina exterior de La Mola, l’entrada diària és de 4,60 euros pels adults i de 2,60 euros els infants i sèniors, entenen com a sèniors les persones de més de 65 anys. Tanmateix, hi ha un abonament per a tot l’estiu, on els socis dels centres esportius de la parròquia d’Encamp abonant 25,80 euros els adults i 12,90 euros els infants i sèniors tenen accés a les instal·lacions. Pels que no són socis, l’abonament de tot l’estiu és de 87,60 euros els adults i de 46,40 euros els infants i sèniors.

Parades tècniques de les dels centres esportius comunals Dʼaltra banda, la zona aquàtica del Complex Esportiu i Sociocultural dʼEncamp realitzarà, del 15 al 30 de juny, una parada tècnica per manteniment. Tanmateix, la piscina del Centre Esportiu del Pas de la Casa també estarà tancada fins al 7 de juliol pel mateix motiu.

Durant aquests períodes, els usuaris de les piscines interiors que ho desitgin podran utilitzar les instal·lacions dels centres comunals d’altres parròquies.