Obertura de dues places al ministeri d’Afers Exteriors i tres al d’Educació i Ensenyament Superior

edifici de govern
L’Edifici administratiu del Govern. Foto: ARXIU

El Govern ha aprovat, en sessió de Consell de Ministres i a proposta de les titulars d’Afers Exteriors, Maria Ubach, i Educació i Ensenyament Superior, Ester Vilarrubla, l’obertura per cobrir diverses places adscrites als seus ministeris.

En el cas de les d’Afers Exteriors, el ministre Portaveu ha detallat que es tracta de la licitació de dues places de funcionari amb el rang de tercer secretari del Cos Especial de la Carrera Diplomàtica. Els tercers secretaris tenen com a tasca coordinar, efectuar i seguir accions i activitats derivades de les relacions dins de projectes multilaterals, bilaterals, consulars o de la Unió Europea.

El pressupost de l’exercici 2019 permetia crear i licitar 5 places d’aquestes característiques, però finalment només van cobrir-se’n tres. Ara s’obre el procés per licitar les dues restants mitjançant un concurs de mobilitat interna. El termini per presentar candidatures és el 23 d’abril. En cas que quedi desert, s’obriria un concurs extern.

Pel que fa Educació, es tracta de la cobertura d’una plaça de professor de tecnologia adscrita al departament d’Escola Andorrana, i de dues places vacants de tècnic especialitzat en l’àmbit de l’educació social, totes corresponents al nivell N-B4 del sistema de classificació del Cos d’Educació.

Els interessats en qualsevol dels tres llocs de feina poden consultar i descarregar-se el plec de bases de la convocatòria i la sol·licitud a www.educacio.ad o al Servei de Tràmits. La data límit de presentació de la documentació és el 5 de maig.

TOTES LES NOTÍCIES