UDALa Universitat d’Andorra (UdA) ha obert el període de preinscripcions per al proper curs 2015-2016, un tràmit que es formalitza fàcilment a través del formulari de preinscripció en línia.

Així, pel que fa als estudis universitaris presencials de primer cicle (bàtxelor europeu, en 3 anys), està oberta la preinscripció a Administració d’empreses, Ciències de l’educació, Infermeria i Informàtica. Els bàtxelors en Informàtica i en Administració d’empreses també s’ofereixen en format virtual, amb la possibilitat de combinar a la carta les dues modalitats (presencial i virtual).

Al mateix temps està oberta la preinscripció als estudis virtuals en Comunicació, Dret, Humanitats i Llengua catalana, als quals s’afegeixen enguany els estudis virtuals de segon cicle (màster) en Administració d’empreses (MBA) i Enginyeria informàtica.

Cal destacar que tots els bàtxelors de la Universitat d’Andorra donen accés als estudis de segon cicle (màster) als països de l’Espai Europeu d’Ensenyament Superior (EEES). Es tracta, doncs, de titulacions plenament reconegudes a les universitats europees.

A banda dels graus europeus, l’UdA ofereix una formació d’ensenyament professional superior (diploma professional avançat, en 2 anys), en aquest cas en Administració i finances. Es tracta d’una especialitat adaptada a les necessitats del sistema productiu, i això fa que, en finalitzar els estudis, els alumnes s’integrin amb facilitat al mercat laboral.

Pel que fa als estudis d’extensió universitària, també s’ofereixen estudis de postgrau, i alguns cursos d’actualització, ja siguin presencials o virtuals. El proper semestre començaran, per exemple, el postgrau en Cirurgia refractiva i lents intraoculars a la pràctica clínica i diversos cursos d’actualització virtuals amb continguts específics d’Andorra:

  • Dret civil d’Andorra
  • Dret processal civil i dret internacional privat
  • Història econòmica de l’Andorra contemporània
  • L’entorn comunicatiu d’Andorra
  • L’entorn empresarial d’Andorra
  • Llengua i literatura a Andorra i als Pirineus

Completen l’oferta de l’UdA el Programa de doctorat (titulació d’estat de tercer cicle) i el Curs d’accés a la universitat per a més grans de 25 anys.

Per eixamplar el ventall d’oportunitats dels seus estudiants, l’obertura al món és una prioritat de la Universitat d’Andorra. Destaquen la col·laboració amb universitats i institucions d’altres països, els estudis amb pràctiques i estades a l’exterior, l’oferta de dobles titulacions, la participació en projectes internacionals, el professorat col·laborador d’altres països i la presència a les xarxes universitàries internacionals. A més, segons es desprèn de l’avaluació interna del procés docent, els estudiants de l’UdA valoren molt positivament, amb un 8,74 de mitjana (sobre 10), la qualitat del professorat i amb un 8,49 la qualitat de les assignatures impartides.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada