Des d’avui dimarts 19 de gener i fins el dimecres 3 de febrer es poden fer les inscripcions per a poder participar a la rua de Carnaval de la Seu d’Urgell que se celebrarà el dissabte 6 de febrer, i que s’iniciarà a les cinc de la tarda des de la plaça de Les Monges.

Les inscripcions es realitzen a l’Oficina d’Atenció Ciutadana de l’Ajuntament urgellenc.

La rua carnavalesca estarà formada per tres categories, depenen de la franja d’edat de les colles que hi vulguin participar.

Categories:

·         Colla infantil que ha d’estar composta per més de 10 participants amb una majoria de menors de 15 anys.

·         Colla d’adults que ha d’estar formada per més de 10 participants amb una majoria de membres majors de 15 anys.

·         Colla xica que pot estar formada fins a un màxim de 10 components, ja siguin infants o adults.

Premis del concurs de disfresses

Hi ha previst l’atorgament de tres premis en metàl·lic per a les categories de colla infantil i de colla d’adults. El primer premi és de 200 euros; el segon de 100 euros; i el tercer premi és de 75 euros.

Pel que fa a la categoria de colla xica només hi haurà un únic guanyador que se li atorgarà 100 euros de premi.

Jurat

Val a dir, que per segon any consecutiu s’obra a la participació ciutadana poder formar part del jurat del concurs de disfresses de la rua de Carnaval. Per aquest motiu, es busquen tres persones que, juntament amb una persona de la comissió de festes i una altra del món artístic de la Seu, configuraran el jurat.

Un dels requisits per poder formar part d’aquest jurat és ser major d’edat.

Les persones interessades en ser part del jurat del concurs de disfresses de Carnaval han de dirigir-se a l’Oficina d’Atenció Ciutadana (OAC) de l’Ajuntament de la Seu d’Urgell i omplir el formulari d’inscripció. Les inscripcions també estan obertes fins el dia 3 de febrer.

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada