Obertes les inscripcions per participar a la rua de Carnaval 2018 de la Seu d’Urgell

Fins el dilluns 5 de febrer es poden fer les inscripcions per a participar a la rua de Carnaval de la Seu d’Urgell que se celebrarà el dissabte 10 de febrer. Les inscripcions s’han de formalitzar a  l’Oficina d’Atenció Ciutadana (OAC) de l’Ajuntament urgellenc.

La rua carnavalesca estarà formada per tres categories, depenen de la franja d’edat de les colles que hi vulguin participar.

Categories

  • Colla infantil que ha d’estar composta per més de 10 participants amb una majoria de menors de 15 anys.
  • Colla d’adults que ha d’estar formada per més de 10 participants amb una majoria de membres majors de 15 anys.
  • Colla xica que pot estar formada fins a un màxim de 10 components, ja siguin infants o adults.

Premis del concurs de disfresses

Hi ha previst l’atorgament de tres premis en metàl·lic per a les categories de colla infantil i de colla d’adults. El primer premi és de 200 euros; el segon de 100 euros; i el tercer premi és de 75 euros.

Pel que fa a la categoria de colla xica només hi haurà un únic guanyador que se li atorgarà 100 euros de premi. 

Veredicte del jurat

Un jurat qualificador valorarà, puntuarà i signarà la seva votació a través dels següents criteris: qualitat de la disfressa presentada, originalitat de la idea del vestit, carrossa i posada en escena.

El jurat farà la lectura del veredicte en públic al finalitzar l’animació de després de la rua. El veredicte del jurat serà inapel·lable. 

La rua

El dissabte 10 de febrer, a un quart de cinc de la tarda, tindrà lloc la concentració de les colles a peu que participaran a la rua de Carnaval, a la plaça de Les Monges, mentre que les colles en vehicle es concentraran a l’avinguda de Garriga i Massó. La rua s’iniciarà a les cinc de la tarda.

A dos quarts de set de la tarda, la rua finalitzarà a la plaça dels Oms on hi haurà berenar amb coca i xocolata per a tothom, a càrrec del CAU Agrupament Escolta Alt Urgell.

A tres quarts de set de la tarda, tindrà lloc l’acte de lliurament dels premis dels guanyadors de la rua d’aquest any.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.