Obertes les inscripcions per a les activitats de Pentecosta d’Encamp

La secció de Joventut del Comú dʼEncamp ha donat a conèixer les activitats preparades per a les vacances escolars de Pentecosta, que es realitzaran durant les vacances escolars, del 22 al 25 de maig.

A lʼÀrea de Jovent dʼEncamp les activitats giraran entorn dels animals del Pirineu, i durant els quatre dies els infants realitzaran diferents jocs i tallers, així com sortides a la natura, on descobriran de primera mà les espècies animals més representatives de la fauna andorrana.

Pel que fa a lʼÀrea del Pas de la Casa, les activitats tindran com a temàtica la vida saludable, i els infants realitzaran diferents tallers i activitats esportives, així com una sortida lúdica al cinema.

Dʼaltra banda, els joves dʼentre 12 i 17 anys, tenen lʼoportunitat de realitzar una sortida a lʼAlberg de la Baronia amb lʼespai Jove dʼEncamp els dies 22 i 23 de maig, on es realitzaran activitats i dinàmiques lúdiques on els joves desenvoluparan la seva competència emocional.

Preus activitats i inscripcions

Pel que fa a les àrees de jovent, el preu dels quatre dies és de 75,30 euros, amb un descompte del 10% amb el carnet del club Piolet i com a usuari de lʼÀrea de dia, i amb un 20% de descompte per al segon germà. Quant a lʼEspai Jove, el preu dels dos dies és de 25,10 euros, amb un 10% de descompte amb el Carnet Jove.

En tots els casos les places són limitades i les inscripcions sʼhan de formalitzar a les recepcions dels centres esportius comunals.