Obertes les inscripcions per a la Travessa Transfronterera

Per primera vegada, i coincidint amb la lluna plena, la cursa serà nocturna. Sortirà a les 7 de la tarda des del Palau d’Esports de la Seu d’Urgell i arribarà a la plaça de la Germandat.

Presenta dos recorreguts. El llarg, que sortirà de la Seu, consta de 28,6 km, amb un desnivell positiu de 2.491 m i desnivell negatiu de 2.283m i ofereix un total de 5 avituallaments més el de l’arribada. El curt s’iniciarà al poble de Bescaran i consta de 16,1 km amb un desnivell positiu de 1.256 m i desnivell negatiu de 1.65m i 2 avituallaments més el de l’arribada.

Com a novetat d’aquesta edició és que podrà participar també per parelles pel fet de ser una cursa nocturna.

La inscripció té un preu de 15 euros per participant si es fa fins el dijous 12 de setembre. També es podrà fer de manera presencial al Centre Esportiu de Sant Julià de Lòria i al palau Municipal d’Esports de la Seu d’Urgell, el divendres 13 de setembre, i tindrà un cost de 20 euros.

Com en cada edició, l’organització de la Transfronterera facilitarà un servei d’autobusos per a desplaçar els i les participants que així ho desitgin i reservin plaça. El servei té un cost de 3€ per persona. També es facilitarà un servei de dutxes gratuït al Centre Esportiu.