L’Oficina Jove de l’Alt Urgell ja té obertes les inscripcions per a tots aquells joves alturgellencs que vulguin prendre part en algun dels tres cursos monogràfics i en alguna de les quatre càpsules formatives relacionats tots ells amb el món del lleure, i que estan inclosos en el programa Pack Lleure 2014.

La regidora de Joventut de l’Ajuntament de la Seu d’Urgell, Meritxell Planes, ha explicat que amb aquestes formacions es vol continuar potenciant la formació en el lleure. “Que tots els monitors i premonitors que treballin aquest estiu als casals d’infants de la Seu i comarca tinguin totes les eines necessàries per treballar amb nens i joves”.

El primer curs monogràfic que es portarà a terme serà sobre pautes educatives i esports, adreçats a joves a partir de 18 anys, de 20 hores presencials i que s’impartirà els dies 16, 17, 23 i 24 de maig en horari de 18 a 21 hores els divendres, i de 9 a 13 hores i de 15.30 a 18.30 hores els dissabtes. El preu de la inscripció del curs és de 67 euros (80€ pels joves no empadronats a l’Alt Urgell). Les places són limitades.

Els pròxims monogràfics programats dins del Pack Lleure 2014 són un curs sobre primers auxilis a infants, que tindrà lloc durant el mes de juny; i un curs de monitor de menjadors, que es realitzarà al mes de setembre. Ambdós de 20 hores presencials. Les inscripcions s’obriran properament.

Càpsules formatives

El Pack Lleure 2014 ofereix com a novetat quatre propostes anomenades ‘càpsules formatives’ de 5 hores cadascuna, en una sola jornada, per treballar temes concrets sobre necessitats que tenen monitors o treballadors del lleure quan porten a terme la seva activitat.

La primera càpsula formativa que es durà a terme és la dedicada a l’organització i gestió de casals que serà el dissabte 31 de maig. La segona càpsula estarà dedicada a tallers i manualitats i tindrà lloc el dissabte 7 de juny. La tercera serà sobre excursions i sortides, el dissabte 14 de juny; i la quarta càpsula formativa versarà sobre les dinàmiques del joc, el dissabte 21 de juny.

Totes aquestes quatre formacions es realitzaran de nou del matí a dues del migdia. Cada càpsula té un cost d’inscripció de 10 euros.

Per inscripcions tant per als cursos monogràfics com per a les càpsules formatives cal trucar al telèfon de l’Oficina Jove de l’Alt Urgell 973 355 608 o enviant un correu electrònic a l’adreça alturgell@oficinajove.cat

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada