Els infants escolaritzats a maternal o primera ensenyança de qualsevol sistema educatiu poden inscriure’s des d’avui al servei de guarda d’infants que ofereix el Casal d’infants El Llamp o a la Ludoteca de Santa Coloma per al curs 2019-2020. Les inscripcions estan obertes fins el 5 d’abril i, a partir de l’última setmana d’abril el Comú es posarà en contacte amb les famílies per comunicar-los l’adjudicació de les places.

Aquest curs escolar 2018-2019, El Llamp ha donat servei a una mitjana de 143 infants, mentre que la Ludoteca de Santa Coloma ha tingut una ocupació mitjana de 98 infants.

Els espais de lleure tenen un objectiu doble: fomentar l’educació integral dels infants mitjançant el joc i donar suport a les famílies per poder conciliar la vida laboral i la familiar. La Ludoteca obre al matí a les 7.45 a les 9 hores per fer l’acompanyament dels infants als matins, mentre que a la tarda ofereix servei des de la sortida de l’escola i fins a les 20.30 hores.

El casal d’infants El Llamp funciona després de l’horari escolar i fins a les 20.30 hores i els dissabtes al matí sota demanda.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada