Obertes les inscripcions per a  noves caravanes a l’Espai Casetes de la Festa Major de la Seu

Fins  aquest pròxim divendres 21 de juliol restà obert el termini d’inscripció de noves caravanes per instal·lar-se a l’Espai Casetes de la Festa Major 2017 de la Seu d’Urgell.

Les inscripcions s’han de fer a l’Oficina d’Atenció Ciutadana (OAC) de l’Ajuntament urgellenc on es facilita una sol·licitud que cal omplir amb les dades personals de la persona -major d’edat- que representa la colla participant, així com les mides i la imatge de la caravana.

Les tres places disponibles s’adjudicaran per sorteig el pròxim dilluns 24 de juliol, a dos quarts de vuit del vespre, a la sala d’actes de l’ajuntament d ela Seu d’Urgell.

Espai Casetes

Recordem que fins aquest passat dilluns van tenir lloc les inscripcions de les colles que ja van instal·lar la seva caravana en aquest recinte en edicions anteriors. Després del període de confirmació de les caravanes inscrites l’any passat han quedat 3 espais lliures que s’adjudicaran a noves caravanes.

L’Espai Casetes de la Festa Major de la Seu d’Urgell s’ubica al camp de terra annex a l’aparcament municipal del Dr. Peiró. Val a dir que el nombre d’espais per a caravanes està limitat a 79 que es distribueixen a l’entorn de l’escenari de Castes al llarg dels dies de Festa Major.

Enguany els remolcs podran estar-hi instal·lats entre el 25 i el 29 d’agost.