Obertes les inscripcions per a l’Escola de Neu d’Encamp per al curs 2019-2020

Des d’avui ja estan obertes les inscripcions per a l’Escola de Neu 2019-2020. Fins al 8 de desembre s’habilita per a les inscripcions dels residents a la parròquia i no serà fins al pròxim dilluns, 9 de desembre, que la inscripció s’obrirà a la resta de persones interessades en què els seus fills i filles, nascuts entre el 2002 i el 2014, gaudeixin de l’oferta d’activitats encampadana.

Els preus d’aquest curs són de 232 euros per als residents a la parròquia i 423 per als no residents. El preu serà més reduït per als infants nascuts l’any 2015, de 116 euros per a residents i de 212 per a no residents, ja que només es farà l’activitat els dissabtes. Està prevista l’aplicació de descomptes d’un 20% en el cas d’inscripció d’un segon germà i d’un 10% si s’és posseïdor del carnet del Club Piolet.

Per participar amb normalitat a les activitats previstes, l’Escola de neu requereix, de forma obligatòria, tenir el fortet extraescolar o de Grandvalira i tenir material d’esquí propi. A l’hora de formalitzar la inscripció al centres esportius comunals, cal presentar una còpia de l’assegurança extraescolar.