Obertes les inscripcions per a les activitats esportives d’Encamp i del Pas de la Casa

El departament de Joventut i Esports del Comú d’Encamp, compromès amb l’objectiu que els ciutadans trobin la seva oportunitat de connectar amb l’esport, ha elaborat un complet programa d’activitats per a infants, joves, adults i gent gran.

Pel que fa als infants i joves d’Encamp podran escollir entre activitats aquàtiques (natació, canoa caiac i waterpolo), arts marcials (taekwondo, judo, karate, kung-fu  i defensa personal i Budo Taijutsu), tennis taula, gimnàstica artística i rítmica, esports col·lectius com el futbol, el futbol sala, el rugbi, l’handbol i el vòlei o d’altres esports, com el tir amb arc.

Els infants i joves del Pas de la Casa podran accedir a diferents activitats, com les aquàtiques (natació i waterpolo), arts marcials (judo i karate), tennis taula, esports col·lectius (futbol, rugbi i bàsquet 3×3) i d’altres modalitats esportives com el ioga o l’escalada.

Pel que fa als adults, a Encamp podran triar entre activitats aquàtiques (natació, manteniment aquàtic i canoa caiac), arts marcials (Krav Maga, Kung-Fu, Sanda, judo i defensa personal i Budo Taijutsu), esports col·lectius (handbol, vòlei i bàsquet), o d’altres disciplines, com tennis taula i tir amb arc.

Per finalitzar, la gent gran d’Encamp podrà realitzar diferents activitats aquàtiques.

A més, el Comú d’Encamp també posa a disposició dels ciutadans espais lúdics i educatius adaptats a totes les edats. Així, existeix l’Àrea de Jovent, tant a Encamp com al Pas de la Casa, per a infants entre els 6 i els 11 anys (fins als 12 anys al Pas de la Casa); l’Espai Jove, dirigit a joves amb edats compreses entre els 12 i els 17 anys, i el Punt d’informació Juvenil, per a joves de 18 a 30 anys.

Inscripcions i preus

Les inscripcions ja es poden formalitzar a les recepcions dels centres esportius de la parròquia d’Encamp.

Pel que fa a les activitats d’infants i joves, tindran inici el 18 de setembre i s’allargaran fins al 15 de juny del 2018. El preu per una activitat és de 156 euros el curs, sent de 295 euros si es realitzen dues activitats i de 212 euros per a la tercera activitat.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.