Obertes les inscripcions per a les activitats de Tots Sants del Comú d’Encamp

Publicitat de les activitats de Tots Sants del Comú d'Encamp pel 2020
Publicitat de les activitats de Tots Sants del Comú d’Encamp pel 2020.

El Comú d’Encamp ha obert les inscripcions per a les activitats de l’Àrea de Jovent que tindran lloc durant les vacances de Tots Sants del 26 al 30 d’octubre al Complex Esportiu i Sociocultural d’Encamp i al Centre Esportiu del Pas de la Casa. Les activitats van adreçades a joves d’entre 6 i 12 anys i enguany estant inspirades amb la Festivitat de Halloween.

Les places estan limitades a 60 infants i el preu és de 88,90 €. Podran gaudir d’un descompte del 10% els usuaris de l’Àrea, del Club Piolet o del Carnet Jove. Les famílies que inscriguin un segon germà/na podran gaudir d’un descompte del 20% en la segona inscripció.

Les inscripcions es realitzaran on-line a través del web del Comú, clicant al següent enllaç i entrant a la pestanya inscripció d’activitats. Per qualsevol dubte o informació es pot trucar al telèfon +376 834 333 (Encamp) o al 755 111 (el Pas de la Casa) o enviar un correu a complex@encamp.ad

Els inscrits hauran de seguir amb el protocol vigent en matèria de seguretat per la COVID19, que entre altres coses inclou grups reduïts i l’ús de la mascareta en tot moment durant les activitats.

Cliqueu aquí per realitzar les inscripcions

TOTES LES NOTÍCIES