LʼAssociació Pro Agermanament dʼEncamp (APAE) organitza del 26 al 30 de setembre un viatge a la ciutat de lʼAlguer, en el marc de les activitats que realitza lʼassociació encampadana durant lʼany amb les ciutats germanes. Després de visitar la ciutat andalusa de Mojàcar al mes de juny per celebrar els 25 anys dʼagermanament, ara és el torn de desplaçar-se a la ciutat de lʼAlguer on se celebraran els 15 anys de germanor.

La sortida comptarà amb la visita del patrimoni natural i cultural de la zona, així com una sèrie dʼactes institucionals, com la rebuda oficial als integrants de lʼAPAE per part del síndic del municipi. Totes les persones interessades en el viatge han de formalitzar la reserva a lʼOficina de Turisme dʼEncamp abans del 20 de setembre.

Les places són limitades a 20 inscrits i el preu de la sortida és de 492 euros per persona en habitació doble o de 612 euros per persona en habitació individual. El preu inclou el transport dʼanada i tornada amb bus a lʼaeroport, lʼavió i lʼassegurança, lʼhotel amb règim de mitja pensió, dos dinars, així com les diferents visites als monuments més emblemàtics de lʼAlguer.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada