Obertes les inscripcions per a la rua-concurs de disfresses de Carnaval de la Seu

Ja estan obertes les inscripcions per a poder participar a la rua-concurs de disfresses de Carnaval de la Seu d’Urgell per aquest any 2013. Tothom que hi vulgui participar a través d’una colla o de manera individual pot inscriure’s fins al 7 de febrer a l’Oficina d’Atenció Ciutadana (OAC) de l’Ajuntament de la Seu d’Urgell, de dilluns a divendres de nou del matí a dues del migdia, i de dilluns a dijous de dos quarts de cinc a les set de la tarda; i els dissabtes de deu del matí a una del migdia.

Enguany el concurs disposa de premis en metàl•lic per a les tres millors colles, tant infantils com d’adults. Així, el primer premi infantil s’emportarà 150 euros, mentre que el primer premi de la colla d’adults serà premiada amb un val de compta de la Unió de Botiguers (UBSU) per un valor de 150 euros.

Pel que fa als segon i tercers premis d’ambdues categories seran premiats amb 75 i 50 euros respectivament.

Davant la celebració del Carnestoltes, la regidora de Festes i tradicions de l’Ajuntament de la Seu d’Urgell, Meritxell Planes, ha destacat que “seguint la línia de participació ciutadana, animem a totes les colles, tan d’infants com d’adults a gaudir del Carnaval”. En aquest sentit, Planes fa una crida a fer perdurar entre tots les nostres tradicions.

Des de l’Ajuntament urgellenc també s’anima a tots els comerços de la Seu que guarneixin els seus aparadors i carrers amb motius de Carnestoltes, i d’aquesta manera esdevingui també aquesta festa un atractiu turístic i local més.

TOTES LES NOTÍCIES